Tuesday, September 9, 2008

~Happy Birthday Iyab!!~

Assalamualaikum semua..
Harini 09.09.08...hari lahir adik saya yang ke-4,Mohd Syihab a.k.a Iyab yang ke-18..tarikh lahir die - 09.09.90..haa cantek kan nombor tuh?
So sempena besday iyab ni, Kaklong dah edit spesel tau gamba2 yab..Sory la ek yab, mcm tahun2 lepas gak, klong tak dapat nk celebrate besday yab..
InsyaAllah, next yr klong buat kek spesel tuk besday yab..hehe.


yab ni adik saya yang kelakar...(tengok sajalah gamba-gambanya dengan aksi pelik nya..)
kalau di luar, pandai sahaja berlagak seperti YB...tapi hanya saya dan keluarga sahaja yang tahu sikap sebenarnya yang kelakar tu..
memang tak kering gusi kalau dengan yab...(yab,sampai sekarang kaklong boleh gelak macam orang tak betul kalau teringat cerita stokin yab tuh..hahaha)

yab juga adik saya yang bersemangat kental...apa sahaja yang menjadi matlamatnya, akan dia usaha sampai dikecapinya...sebab tu kawan-kawan sekolah dulu panggil die YB..hehe.

SELAMAT HARI LAHIR YG KE-18

Semoga yab tabah & tekun menghadapi dunia baru sebagai student U,
Semoga yab tidak mudah alpa dengan pengalaman-pengalaman baru yang menyeronokkan..
Ingatlah perjuangan yab,perjuangan kita,jangan sesekali putus asa...buatlah yang terbaik yer yab..
Ingatlah,hanya kita sahaja yang dapat mengubah nasib kita sendiri..
Mama,kaklong,kakcikyah,ayip,man & adi akan sentiasa mendoakan yab,akan sentiasa bersama-sama yab..InsyaAllah..

Aksi yab bersama family...

Yab dengan KakLongnyer yang cute dan jelita di majlis anugerah cemerlang sekolah yab..Masa ni Yab dapat hadiah best student SPM..kaklong bangga dengan yab tau!

ok...tamat dululah entry kali nih...Semoga Yab happy dapat hadiah dari kaklong nih~

3 orang sudah komen yek?:

dakchomey said...

happy belated bufday yea adik kak dewi yg funny tu...

zeti said...

alahai.. rasanya x t'lmbt lg kan nk wish happy b'day kat yab.. semoga yab pnjg umo, mura rezeki & b'jaya dlm s'tiap bidang yg diceburi.. tgk gmbr yab pun da tau dia ni happy go lucky kan dewi :)

Kak Yda said...

Cite stokin masuk ekon tu? LOL

 
Template by suckmylolly.com