Sunday, September 21, 2008

~Entry Promo~

Assalamualaikum semua...

Entry kali ni saya nk buat iklan sket bleh? hehe...Khas untuk bakal-bakal pengantin or yang nak bertunang ker...
Kalau ade yang perasan, baru2 ni saya ada tambah satu link bergambar kt senarai link saya di sebelah kanan tuh...bawahhh skali...nampak tak? tajuk die PUTERIS...
Haa...kalau nak tau, PUTERIS ni ialah butik pengantin muslimah milik ibu saudara saya... Kat PUTERIS ni, ada semua jenis/trend/fesyen baju pengantin terkini tau...cantik2 belaka... Yang menariknya tentang PUTERIS nih, semua jenis pakej lengkap dari segala segi disediakan tau... termasuklah katering, canopy, kek pengantin bertingkat2, pelamin, persalinan pengantin, wedding planner & photographer professional...semuanya diusahakan sendiri oleh maknjang, paknjang & sepupu2 saya...kalau nak tau lebih lanjut lagi, blehla pi melawat official website PUTERIS kt sini...takpun klik jer kt gambar kt sebelah tu ek...butik PUTERIS ni letaknya kt Putrajaya, Precint 8...kat area kedai2 sebelah market tuh...so orang-orang Putrajaya pasnih blehla pi melawat ek...bukan orang Putrajaya pun ofkoz la boleh...hehe. Walaupun terletak kt Putrajaya, butik PUTERIS ni mendapat tempahan dari merata tempat sekitar KL & Selangor... tapi jangan tak tau,orang jauh dari Kedah n Terengganu pun ambil pakej Baju Pengantin dari butik nih tau...

model tak rasmi berposing atas tangga depan kedai...

saya pon mau jadik model tak rasmi..hehe. Ambik aura sebenarnye tuh...hehe.

kiri skali=mama saya, kanan skali= saya..tengah2= tokey PUTERIS..maknjang & paknjang.. gambar ni diambil waktu nak hantar saya pulang ke ukraine baru-baru nih..

11 orang sudah komen yek?:

zeti said...

tgk dr gmbr cntik2 suma baju2 tu.. nnt klu adik akak nk kawen bole la try kat butik mak/pak njang dewi :) thanks 4 da info..

uShop said...

adakah kalau pergi n cakap name anda leh dapat % off??

xP

dakchomey said...

ble tengok entri akak ni baru fara teringat fara kena wat entri promote kedai saloon akak fara yg baru di buka..

mummysya said...

chanteknya baju-baju tuh!!!

puterikurekure said...

cantik betul baju2 tu. rasa nak bersanding sklai lagi je. :)

dakchomey said...

siap sudah entri promosi..akak tgl kat mane er?

nadiya zakariah said...

kak sol! tak sangke! siries..aritu ade usha site tu ngan qis cuz kakak ipar die yg dok tganu amek dr butik ni..die ckp mmg lawa2..makaih..sedare mare akak rupenye..nnti org nk pape ajak kak sol teman ar..leh dpt diskaun..kot ade design shun sep tuk kitorg yeeee!!

lily lotus said...

cantik2!
promote baik punya ;)

SoFie NuR said...

cantik...

amik aura ek...mudah-mudahan cepat la ksol kawen...AMIN...:)

*~dEWiSoULhAa~* said...

re :-

1) zeti - hehe,silelah kak...dtg jgn tak dtg...kompem puas hati..ceewah.

2) ushop - owh...itu saya pon tak bleh nk kompem lah,saya tukang promote ajer...p lah try.hehe.

3) dakchomey - teringin lak nk pi saloon kakak farah tuh...hehe. InsyaAllah,kalo ade kesempatan nnti ek..akak act tinggal kt ipoh lar dek...tp bleh je nk pi ampang tuh...hehe.

4) mummysya - hehe,shantek yer kak? lehla book awal2 untuk Aries'sya nanti.. (mak oii,awalnyerr..hihi)

5) puterikurekure - hehe...boleh je kak nk sanding skali lagi...dijamin makin jelita & chomey laa kak intan!

6) nadiya zakariah - uik? tak sangkenyerr!! haritu akak punyela puji baju org t'ganu yg maknjang akak dok citer tuh...rupenye kakak ipar balqis kerr..hehe.haaa,bleh2. nnti kalo nadiya nk tunang ker, kawen ker...sile inform akak awal2 tauuu..hehe.

7) lily lotus - hehe....ade gaye jdk promoter tak kak?

8) sofie nur - ameeeennnnn.... hehehe

The Fonz said...

macam ade share je ngan tokey kodai tu...ke kalu ko berjaye rekomen 10 pelanggan,nanti kawin ko die sponser ek..heheh

 
Template by suckmylolly.com