Wednesday, July 22, 2009

Yes!I'm home =)

Yup!I'm home people!!!Right here,in Ipoh!!!

Bertolak from London Heathrow pagi Isnin, selamat sampai KLIA pagi semalam...12 jam dalam flight memang penat giler,tido pon tak cukup,balik qadha' tido puas-puas.

Sumpah seronok sangat dapat salam & hug mama & adik-adik (well,2 more still at hostel,got to meet em by weekend hopefully)p/s : eh tak2,yab akan pulang pade petang ini berikutan universitinye terpakse ditutup selame 1minggu berikutan ade kes positif H1N1..

Sepanjang sehari suntuk dah berade kt tanahair tercinta ni,tak banyak yang saya sempat buat lagi. Harini the whole day jadik bibik jer kt rumah... Tu pun tak abis unpack barang lagi. Tak masuk lagi barang-barang yang di'kargo'kan kepada junior-junior..Pening pale nk mengemas.

Oklah,nanti tules2 lagi

Nak kua gi carik kuih muih tempatan lah

(tak paham...nape tah bile enter, jadi selang sebaris...)


7 orang sudah komen yek?:

kerel said...

welcome bek ~ patut raser sempit je malaysia arini..... wahahaha ~

SoFie NuR said...

waaahhhhhhhhh...hepinyer dia...enjoy puas2 tau...
jelessssssssss gilerrrrrrrr!!!
have fun
CHEERS

puterikurekure said...

welcome home dear!!!!
:)

boleh la mai manjung ek.
;)

zeti said...

da smpai? bestnyeee.. ipoh -> kl dekat je ;)

lily lotus said...

welcome back dear ;)

~Cik soL~ said...

tq akak-akak sekaliannn
apa lagiii
marilah bertembung!!
hehehe =)
insyaAllah bebile nti sy turun KL/gi manjung sy roger k..

to sofie,
hehehe...dun jelesss
u haf fun je kt sane lgi 2 taun tu k..=)

Mrs.Sheikh said...

akak pun tunggu solha gak :P

 
Template by suckmylolly.com